Луксозният апартамент в Париж, който някога беше собственост на покойния сексуален

...
Луксозният апартамент в Париж, който някога беше собственост на покойния сексуален
Коментари Харесай

Георги Тучев си купи луксозен имот на Джефри Епстийн в Париж за €10 милиона

Луксозният апартамент в Париж, който в миналото беше собственост на починалия полов нарушител Джефри Епстийн, беше продаден за колосалната сума от малко над €10 милиона. Новият притежател е българският магнат Георги Тучев, който развива бизнес в региона на пластмасовите опаковки, оповестява Bloomberg. Бизнесменът е притежател на компания " Готмар " в Съединение.

Имотът от 685 кв.м - два жилището, обединени и преустроени от фамозния дизайнер Алберто Пинто, се намира в " една от най-разкошните здания " на Avenue Foch с аспект към Триумфалната арка от ротондалната всекидневна, съгласно към този момент неактивна публикация, оповестена от Sotheby`s.

Част от постъпленията от продажбата ще бъдат изплатени към жертвите на Епстийн

Припомняме, че той беше задържан по обвинявания в полов трафик през юли 2019 година при завръщането си в Съединени американски щати от Франция. Финансистът беше открит мъртъв в килията си в американския затвор месец по-късно.

Сделката сред JEP - френска компания, благосъстоятелност на наследниците на Епстийн и Георги Тучев е била приключена на 29 юни, съгласно акта на парцела, забелязан от Bloomberg. Propriétés Parisiennes Sotheby`s International Realty посредничи при договорката против такса от  €420 000. Първоначално домът беше разгласен за  €11,9 милиона.

Разположен на втория етаж и с тавани, високи пет метра, апартаментът има няколко приемни стаи и спални, в това число основна спалня с мраморна баня, сауна и фитнес център. В жилището е добавена и стая за масаж.

Твърди се, че точно в имението на Епстийн, наследниците му към този момент са изплатили над $121 милиона на 136 души, които са го обвинили в малтретиране.

Финансистът и кралските особи

Епстийн прекара десетилетия в основаване на дебели на връзки с американския и английския хайлайф и абсурдът опустоши позициите измежду видни финансисти, бизнесмени, политици и даже кралски особи, които бяха опетнени от връзката си с наказания полов нарушител.

Британският принц Андрю трябваше да се отдръпна от публични отговорности след пагубно телевизионно изявление за връзките му с Епстийн. Джес Стейли ненадейно се отдръпна като основен изпълнителен шеф на Barclays, откакто английските регулатори споделиха с Barclays предварителните констатации от тяхното многогодишно следствие на това, което той сподели на борда на банката за връзката си с Епстийн. 

Всички отхвърлят изрично да знаят или да са взели участие в сходно нещо.

И други парцели на Епстийн са оповестени за продажба

Градската къща на финансиста в Манхатън, Ню Йорк - голямо варовиково имение, беше оповестено за продажба към година след гибелта му и закупено от някогашния изпълнителен шеф на Goldman Sachs Group Майкъл Дафи за $51 милиона през 2021 година.

Два частни карибски острова, принадлежали на Епстийн, бяха оповестени за продажба по-рано тази година за $125 милиона.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР